Månadens album april 2021

På grund av en extrem arbetstopp under april var mitt musiklyssnande svårt eftersatt. Teams-möten och musiklyssnande funkar sällsynt illa tillsammans. En månad som nästan helt handlat om release radar, säkra kort och Bo Kashis Orkester räddades till slut av Tony Allens beats.

Innan Tony Allen gick bort hade han spelat in ett antal låtar med avsikten att låta olika rappare göra sitt ovanpå. Exakt ett år efter att Allen lämnade oss släpptes There Is No End med bidrag från bland andra Sampa The Great, Danny Brown, Skepta och en lång rad namn jag inte hade nån större koll på tidigare.

Det låter alldeles utmärkt! Jag älskar Tony Allens trummor mer än det mesta och blir lycklig av tanken på att han ända in i det sista blickade framåt. Evigt nyfiken. För honom finns inget slut, han lever för evigt vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.