Stora discotombolan

För ett tag sen köpte jag en packe vinylsjuor med blandad disco. Jag hann spela igenom en del innan resten av högen blev liggande. Under påskhelgen insåg jag att jag har svårt att hitta tiden att spela mig igenom sjuorna hemma. Så jag smällde ihop en rejäl spotifylista av de A-sidor som finns i Spotifys arkiv.

Det blev en hygglig bunt över, men mer om dem en annan gång.

Nu fokuserar vi på de 38 spår och dryga 2 och en halv timme disco vi har framför oss. En hel del för mig tidigare okänt, några jag gärna varit utan (Baccara och Boney M) och några gamla favoritartister (Diana Ross, Mandrill, Isaac Hayes, The Bar-Kays med flera). Möjligen någon överlappning från mina tidigare fredagsdiscon.

Hugg in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.