Betty Davis på Spotify

bettydavisdubbel
Att komma över Betty Davis musik i digital strömmad form har inte alltid varit alldeles självklart. Spotify har haft Is It Love or Desire, iTunes samma skiva och nån samling. Idag upptäckte jag att både det självbetitlade albumet från 1973 och They Say I’m Different från 1974 har hittat in i katalogen. Den första med några bonusspår och den senare med några alternativa mixar. Vågar man hoppas på Nasty Gal också inom kort?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.