Thank God It’s Funken Friday – Vol. 16 (A P-Funk 7″ Collection)

  
Ibland har man tur. Som härom veckan när jag ramlade över en säljare på Discogs som hade 11 sjuor p-funk jag själv inte hade i samlingen sen tidigare (har inte vågat kolla eventuella dubletter än). Från supertidig Parliament till George Clinton solo via Funkadelic och Bootsy Collins. Ett slumpmässigt urval från drygt tio år med p-funken (1971-1983 för att vara exakt).

Jag har samlat hela härligheten i en nästan två timmar lång spotifylista. Några av låtarna är inte i sjutumsversionerna, men det får ni stå ut med. Några av var uppdelade i två delar på mina singlar ((Not Just) Knee Deep och Uncle Jam).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.