Klassikern: The Undisputed Truth – s/t

the undisputed truth

Ungefär samtidigt som jag startade den här bloggen påbörjade jag en alfabetisk resa genom min egen vinylsamling. Den stannade av strax före jul 2014 på bokstaven T. Det verkar ju dumt att inte avsluta, så här kommer vi till U för The Undisputed Truth. Jag langar fram de två första, men tillägnar den här posten till den fina självbetitlade debutskivan som kanske framför allt utmärks av att den innehåller så många låtar som The Temptations också spelade in. Norman Whitfield producerade hela kalaset. Jag tycker väldigt mycket om det. Tyvärr finns bara ett par låtar på Spotify (har samlat den i en kort spotifylista). Tror jag köpte min vinyl på fina Rundgång i Malmö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.