Dagens sångerska: Lauriana Mae

Om jag inte hade tappat intresset för CeeLo:s karriär någon gång efter Gnarls Barkleys andra hade jag förmodligen lagt märke till Lauriana Mae tidigare. Hon gästar videospåret Only You med sin röst och närvaro. Hon har även jobbat med B.o.B. och på relativt nya EP:n City of Diamonds har Jack Splash producerat ett par tre spår.

Musiken hon släpper i eget namn ligger någonstans mellan sentida Erykah Badu och salig Amy Winehouse. Elektronisk funk med gammal soul och hiphop i DNA:t. Det lilla som finns på Spotify lovar gott inför det kommande albumet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.