Dagens sångerska: Lauriana Mae

Om jag inte hade tappat intresset för CeeLo:s karriär någon gång efter Gnarls Barkleys andra hade jag förmodligen lagt märke till Lauriana Mae tidigare. Hon gästar videospåret Only You med sin röst och närvaro. Hon har även jobbat med B.o.B. och på relativt nya EP:n City of Diamonds har Jack Splash producerat ett par tre spår.

Musiken hon släpper i eget namn ligger någonstans mellan sentida Erykah Badu och salig Amy Winehouse. Elektronisk funk med gammal soul och hiphop i DNA:t. Det lilla som finns på Spotify lovar gott inför det kommande albumet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.