Dagens Spotify: Tuxedo

Tuxedo är en duo bestående av sångaren Mayer Hawthorne och producenten Jake One. Tillsammans gör de dansant discofunk. Idag landade deras självbetitlade album på Spotify och i andra digitala kanaler. Hela kalaset är mixat av John Morales och släpps av Stones Throw. Har inte hunnit lyssna en sekund än, men de två singlarna som släppts tidigare gör att peppen är på topp.

2 kommentarer

  1. Det finns inte en ton, en detalj i produktionen, en nyans i stämsången, en avvägning i beatet, en ljudinställning i instrumentparken här som inte är den perfekta symbiosen av ”Get Lucky”, Chromeos kåtelectro och precis samtliga nattklubbsscener i Miami Vice.

    Var la jag nu min midjekorta pastellkavaj igen? 🙂

    • Jag är ju mycket förtjust i den oblyga stölden av Snoops ”Ain’t No Fun…” i ”Number One”. Andra halvan av skivan är överlägset starkast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.