Thank God It’s Funken Friday – Vol. 1

En spotifylista kommer lastad med låtar som jag av olika anledningar lyssnat på de 10-15 senaste dagarna. Mycket gammalt och en och annan ny bit. Hade helt glömt bort hur fantastiskt mötet mellan Timbuktu & Daniel Boyacioglu är till exempel. Bernard Wright snubblade jag över i en Facebook-grupp för vinylälskare. Den feministiska funkpredikanten Gwen McRae fick en rejäl genomgång av Mats Nileskär i P3 Soul (som tydligen har bytt namn, men orka). Private Number med William Bell & Judy Clay passerade i ett avsnitt av utmärkta podcasten DJ 50 spänn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.