Dagens soulsamling: Soul Train

20141115-131910.jpg

Jag köper fortfarande skivor baserat på hur omslaget ser ut. Häromdan ropade jag hem en kartong med vinyl för en 50-lapp. Mest för att det fina omslaget till samlingen Soul Train fanns med bland de som fotograferats (det syntes en Elvis-skiva också, men den visade sig innehålla en skiva av Isley Brothers).

Samlingen är en delad. På ena sidan låtar släppta på Atlantic, på andra låtar från Warner Brothers. Jag samlade det som fanns på Spotify i en spotifylista, men oväntat mycket saknades. Inga av låtarna med Gene Page och inga av de med Jay Dee (särskilt synd på den sista).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.