Hiphopmiddag #2

Tillsammans med några kollegor har jag börjat lyssna på hiphop i grupp. Vi träffas, äter mat och lyssnar på välvalda spår. Första gången spisade vi bara vinyl. Andra gången fick var och en välja sitt eget tema. Jag valde att spela fem låtar där gästartisten dominerar. Temat sprack redan under andra låten när jag kände mig tvungen att följa upp låtar med Pst/Q respektive Mat åt far med Daniel Boyacioglu.

Hittade Daniel B:s No Hit Wonder när jag febrilt försökte leta fram ett album med Sex, Money & Gunz.

No Hit Wonder finns, lite oväntat, på Spotify. Tål att lyssnas på om du inte gjort det förr. Hiphop, inte hiphop? Jag hade nog inte lyssnat på skivan sen året den kom och hade glömt hur bra den är.

7/10 gav jag skivan i betyg när jag recenserade den. Det var snudd på snålt, får jag nog medge. Vad gör du nu Daniel B?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.