Mutiny lever!

Jag hade faktiskt ingen aning om att Jerome ”Bigfoot” Brailey fortfarande ger ut skivor som Mutiny. Bandet han var med och bildade efter ett bråk i p-funklägret. Bandet som gav ut den fina skivan Mutiny on the Mamaship med den klassiska George Clinton-dissen Lump.

Årets album heter Funk Road och jag har inte hunnit lyssna på mer än en handfull spår än, men det är som väntat en ganska spretig soppa. Här hörs ingredienser som rap, country, soul och självklart p-funk i en osalig röra. Det blir bra och… mindre bra. Tillräckligt intressant för att jag ska vilja lyssna klart så snart jag har en timme över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.