Snoop Dogg + Dam-Funk = sant

Alltså. Jag hade ju kunnat läsa på lite bättre när jag postade Faden Away. Men nu gjorde jag inte det. Ok? Nu fattar jag att Snoop Dogg och Dam-Funk gör ett helt album tillsammans och ger ut det på Stones Throw. Första gången sen Doggystyle som Snoop håller sig till en producent. Min pepp är någonstans bortom månen och stjärnorna just nu.

I den här videon lägger de ut texten om projektet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.